Hát te ki vagy?

11942181_10204701293588843_4841702407012752602_o
1962-ben születtem Nagykanizsán, majd egy kicsiny zalai falucskában, Zalakomárban éltem 18 éves koromig. Utána Nagykanizsára költöztem, családot alapítottam, és három (felnőtt) gyermek édesanyja vagyok.
Az írással komolyabban elég későn, 45 éves korom körül kezdtem el foglalkozni.
Eleinte meséket, verseket írtam, majd később komolyabb hangvételű írásokat is. Eddig két meséskönyvem jelent meg 2015-ben és 2016-ban.
Következő terveim között szerepel egy kötet a felnőtt olvasóknak és egy mondókás könyv a legkisebbeknek.
Hogy mi a célom az írással? Csak annyi, hogy a gyerekek és a felnőttek is boldog perceket éljenek át, miközben az írásaimat olvassák.
Mentés

1 Response to Hát te ki vagy?

  1. Tamási Katalin szerint:

    Kedves Agnes !
    nagy örömmel olvastam az iräsodat a viselkedésröl,régi mäniäm ez nekem,sajnos nem sikerül az internetes oldalakon nevelni senkit,mert annäl böszebben szidalmaznak megint,ha szép szavakkal kérek valakit,hogy ne pocskondiäzzon olyan embert,akit nem ismer !Legutobb Moldova György riportja utän olvastam el a kommenteket…bär ne tettem volna..nagyon elszomoritott a trägär hangnem,ahogy rola nyilatkoztak ott

    Különben 65 éves vagyok,gyerekekkel ,,dolgozom,, potnagyiként,akik imädjäk a meséimet,amit a fejemböl mondok,mert mindig erre kérnek,hogy ne könyvböl olvassak,hanem a gyerekek és ällatok történeteit mondjam,akik velem éltek…sok éve

    szivesen olvasgatom az iräsaidat,most fedeztem fel üdvözlettel Katalin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..