Nehéz az élet….

Talán néhányan emlékeztek az előző weboldalamra. A sorsa az lett, hogy feltörték, és teljesen nulláról kell kezdeni felépíteni.

Közben kiderült, hogy egy közeli családtagomra  2 hónapos sugárterápia vár.

Mindez az egyik legizgalmasabb időszakban, karácsony környékén. Hát nekem valóban izgalmas volt, főleg lelkileg megélni, mindent, ami rám zúdult.

Aztán jött hozzá néhány kisebb és sok nagyobb gond, betegség, mindenféle problémák, és csak gyűlt a fejem felett. Április vége volt, amikor azt mondtam most elég, és kizárok mindent és mindenkit az lehúz, aki negatív, akivel nem KELL mindenáron kapcsolatot tartani. Ebbe a körbe tartozott a facebook, az összes örömével és még több szenvedésével, mert azontúl, hogy az ember függő lesz, millió negatív impulzus éri onnan, amire senkinek semmi szüksége.

Sokszor ki akartam már lépni, de a könyveim miatt maradtam, hiszen az egyetlen marketing eszköz volt a kezemben…de aztán kiderült, hogy  emiatt sem volt érdemes az időt ott tölteni.

Sok-sok-sok negatív élmény, felesleges időtöltés, bosszantó történet, amit még megfejelt egy-egy politikai hír, vagy kamu hirdetés, sztárpletyka, stb.

Szóval most itt ülök, közösségi oldal nélkül, és ráérek weboldalt szerkeszteni. Bár a tavasz ad munkát a kertben, azért szépen lassan haladok majd.

Az oldal célja nem az, hogy könyveket adjak el, és híres legyek, ez ha eddig nem jött össze, eztán sem fog….:-)))

Egyszerűen csak lehetőséget szeretnék adni, hogy megtaláljanak azok, akik szívesen olvassák a műveimet.

Kb. ennyi a történet, a többit majd az idő megoldja.

Kategória: Blog | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük