Fáj a lábikóm…

Posted by

Fáj a lábikóm. A bokám környéke, futás miatt. Gondoltam lekezelem, s bekenem, hátha reggelre hipp-hopp meggyógyul.

Aszongya a használati utasítás, hogy bekenni, bemasszírozni, majd egy újabb réteget hagyni rászáradni. Ok. Bekenem, masszírozom, jól is esik neki, s nekem is. Aztán rányomok még egy réteget, biztos, ami tuti. Miközben szárad a második réteg, és a kenőcsös dobozkában gyönyörködöm, s a használati utasítást olvasom tovább: ” jól tapad a szőrzetbe…”

Szőrzet???? A bokámon? Ne már?

Nosza, lesem erősen a bokám táját, hátha ez valaki szőrnövesztő balzsam, vagy mi a tököm???

Megnyugodtam, mikor láttam, hogy még nem szőrös a bokám.

Még nem, még nem, de a papírra nem véletlen vésték fel ezt a szőrösséget, de vajon hol fog nőni, ha nem a bokámon? Kissé feszült lettem, és idegileg gyenge.

Néztem körbe a testem részeit, hogy mikor jelenik meg a szőrösödés, és hol….?

Nem vót sehun sem. Nézem tovább a tégelyen a papírt: “Szárazás utána  szőrzetből kefével könnyen eltávolítható.” Aha. És hol a szőrzet?  Mert a bokám még mindig oly csupasz, mint egy újszülött popója.

Na mindegy gondoltam, már tudom, hogy szőr fog ottan nőni, és azt is tudom, hogy kefével könnyedén kijön belőle a kenőcs. Majd a facebookon elmesélem…de nézzük csak mi is a kenőcs neve? Csak hogy tudjam a facebook-on beleszőni a történetbe…

Használati utasítás oldaláról 90 fokban elfordítom a tégelyt, s ott virít a kenőcs neve: gyógyszertári lóbalzsam.

Óóóóhóhó….! Már tudom, hogy mi, miért, és hol szőrös! Nem az én bokámra nő a szőr, hanem a szőrös ló hátára való a krém! Így már egészen más a baba fekvése. Már nem is izgulok, hogy a lazítókrém hatására megszőrösödik a bokám, és kefével kell eltávolítani róla a kenőcs maradékát.

Az élet újra szép! Éljenek a csupasz bokák, és a szőrös lovak!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.