Vettem egy szoknyát

Posted by

Általában nem csak úgy vaktában vágtázok, hanem tervszerűen. Pontosabban találtam egy tervet, amit ajánlott a kezdőknek követni. Mivel nekem sokszor a kutyushoz kell alkalmazkodni, ezért nem tudok teljesen a  terv szerint futni, de mankónak mindenképpen jó és hasznos.

Ez a blog azért is jó, mert minden másról is ír, ami a futással kapcsolatos, és jó ha tudja egy kezdő:

http://youaremycupoftea.blog.hu/

Persze azért érnek meglepetések is. Azt gondoltam az elején, hogy na én mostan elkezdek futni, és hátrahagyom hamarost azt a 3-4 kilót, ami zavar. Hát nem így lett.

Utána olvastam ennek is, és azt találtam, hogy a zsír és a víz bizonyos helyekről lemegy, az izom tömege viszont növekszik, ezért nem lesz a súlyunk kevesebb.

Viszont ahonnan kellett onnan látványosan eltűnt. Ennek örömére beszereztem egy csini szoknyát, térd felett érőt, olyat, amilyet nagyon régen hordtam. Mindenféle oka volt, ezeket mind megszüntettem, vagy legalábbis nem foglalkozom vele, és nagyon jól érzem magam a szoknyában. Rájöttem, hogy nálam sokkal “bájosabb” ( hájasabb), idősebb stb. nők is öltöznek nagy lazán, néha elég érdekesen, de a kutya nem nézi meg őket, és senkit nem érdekel.

Úgyhogy most lazítunk kicsit a télen-nyáron hosszú farmer című történeten.

Persze a szoknya nem túl rövid, nem látszik ki a popsim, a színe sem feltűnő, szóval teljesen rendben van. Ahhoz, hogy a szoknya sokáig hordható legyen, bizony kell még pár kilométert futnom, de rendben lesz ez is.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.